Gjoka Konstruksion shpall pozicionin vakant “Ekonomist/e”

NJOFTIM PUNEProfili i kompanisë:Shoqëria “Gjoka Konstruksion”sh.a është kompani ndërtimi e fokusuar në infrastrukturë rrugore, ndërtim hidrocentralesh, ndërtim tunelesh, ndërtim urash, rezidenca banimi, prodhim asfalti, prodhim betoni dhe shërbime.Filozofia e punës...

Reconsidering the Use of Tirana Water Supply

Project Details: Reconsidering the Use of Tirana Water Supply Source of Shen-Meri Client: Tirana Water Supply Enterprise Supervisor: ERALD-G sh.p.k. This project includes: – 2.1 km of tunnel – 17 km of steel pipe Ø...

Construction of “Tirana Cielo” Residential Complex

PROJECT DETAILS Construction of “Tirana Cielo” Residential Complex and Recreation Area for elder people, Tirana Client: Urban Garden ltd. Designer: Project & People ltd. Compound Area: 28,319 m2 Total Construction Building Area : 52,412 m2 Number of Residential...

Construction of the Arberi Road

PROJECT DETAILS CONSTRUCTION OF THE ARBERI ROAD (Dalje Ura e Vashes – Bulqize) Lot 1,2,3 Client: Road Authority Consulting Engineer: InfraTransproject shpk. Finished : June 2015 Main Data of the Arber Road (Dalje Ura e Vashes – Bulqize) Total length:...

Gjoka Konstruksion shpall pozicionin vakant “Shoferë”

NJOFTIM PUNE Profili i kompanisë: Shoqëria Gjoka Konstruksion është kompani ndërtimi e fokusuar në infrastrukturë rrugore, ndërtim hidrocentralesh, ndërtim tunelesh, ndërtim urash, rezidenca banimi, prodhim asfalti, prodhim betoni dhe shërbime. Filozofia e punës tonë...