Sot, me datë 05/02/2018 pranë ambienteve të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë u krye firmosja e kontratës së koncesionit me objekt “Përmirësimi, ndërtimi, operimi dhe mirëmbajtja e Rrugës së Arbrit” nga Z. Rrok Gjoka, Presidenti i kompanisë Gjoka Konstruksion dhe Z. Gentian Keri Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë.

Ndërtimi i Rrugës së Arbrit me një gjatësi rreth 74 kilometra do të kushtojë 240 milionë euro.

Gjoka Konstruksion do të marri përsipër ndërtimin dhe mirëmbajtjen e kësaj rruge brenda 44 muajve, ndërkohë që shteti shqiptar brenda një afati kohor 13-vjeçarë do të kryej të gjitha likudimet.

“Falënderoj qeverinë dhe ministrin për besimin. Më në fund duket që qeveria ka filluar të besojë tek kompanitë shqiptare. Premtoj që nuk do të zhgënjej, do t’a realizojmë në cilësi dhe në afat”, u shpreh Presidenti Gjoka.