Gjatë vizitës në qarkun e 📍Dibrës, u krye inspektimi i Urës së Vashës e cila lidh tunelet T5 dhe T6 në Rrugën e Arbrit 🛣.
Ura, që ka një gjatësi prej 242 metrash, përbëhet nga konstruksion metalik tip kapriate, në formë harku.
E gjithë pjesa e rrugës së Arbrit që ka mbetur për t’u ndërtuar është 54 km, prej të cilës është realizuar më shumë se 28% të punimeve 👏.
Në bazë të kontratës, rruga duhet të përfundojë në harkun kohor 44 muajve, por me intensitetin me të cilin po kryhet, pritet që rruga të përfundojë më herët.

Klikoni këtu për link-un e artikullit në original

https://www.facebook.com/267225880099293/posts/1269432166545321/