Burimi: Z. Edi Rama, Kryeministëri i Shqipërisë

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/753882604965329/

Mëngjesin e 13 dhjetorit 2018, Kryeministri Edi Rama, përshëndeteti ndjekësit në profilin e tij në Facebook me pamje nga kantieri i ndërtimit në rrugën e Arbrit.

“MIRËMËNGJES 😃
dhe me këto pamje nga kantieri i rrugës së Arbrit ku pas hapjes së tre tuneleve po punohet intensivisht edhe për Urën e Vashës, ju uroj një ditë të mbarë 🚧👷👍”